Islam & HIV karta

Allah säger i Koranen (surat A'l umran):

[3:110] NI UTGÖR det bästa samfund som fått uppstå [bland och] för människorna: ni anbefaller det som är rätt och förbjuder det som är orätt och ni tror på Gud. Om efterföljarna av äldre tiders uppenbarelser hade trott [på denna], skulle det helt visst ha varit bäst för dem. Fastän det finns bland dem de som tror, har de flesta av dem förhärdat sig i trots och olydnad.

De icketroende trodde att dem är fria med deras shahwa(sexlust), Men resultatet var våldtag, misshandel och ibland döden, inte bara det, men på vägen för att göra haram, försöker de att andra går bort från halal också där man ser att de sprider tankar och föredomar när det gillar giftermål, täckande kläder, oskuld osv.

Islam har påpekat på katastrofen och satte lösningen till problemet på det bästa sättet , eftersom det är från ’Allah’ och det är han som skapade människor och vet hur man skyddar sig .

Idag ser vi i europé att man straffas med fängelse om man våldta eller köper sex , men det är ok om både parterna är överens om det !!! ser vi också att det finns ingen straff för dem som sprider grunderna till den här problemet , till exempel halvnakna kläder, pornfilmer och andra ideér genom film och tv-serier (special de amerikaniska filmer och program) , synd att svenskarna koperar deras ideer och visar upp det till svenska kanaler

 

Subhana Allah,trots allt, den islamiska samhället är fortfarande långt bort från farliga sjukdomar som AIDS, och det ser vi i kartan ovan att muslimiska länder har minst antal drabbae personer änligt de internationella statistikar. så säg alhamdu lillah jag är muslim